Advies brandveiligheid

Naast het leveren van brandwachten, verkeersregelaars, veiligheidspersoneel en het verhuren van brandveilig materiaal, zijn wij ook bevoegd om advies te geven op gebied van brandveiligheid. Onze adviseur is opgeleid met de module Adjunct Hoofdbrandmeester Preventie en tevens werkzaam voor de brandweer als bouwplantoetser voor de gemeentelijke brandweer. We zijn beschikbaar voor advies over brandveiligheid van nieuwe gebouwen, maar ook voor ontruimingsplattegronden op maat.

Offerte aanvragen

Advies brandveiligheid nieuwe gebouwen
De implementatie van brandveiligheidsregelgeving voor het verkrijgen van een bouwvergunning kan een hoge druk op de aanvrager leggen. Naast het detacheren van brandwachten heeft BBN Brandwachten als doelstelling architecten en projectontwikkelaars binnen de geldende regelgeving hun creativiteit en ondernemingsruimte optimaal te laten benutten.

 


Ontruimingsplattegronden op maat
Vaak worden mensen zich er pas van bewust waar ze in geval van nood heen moeten vluchten, als er een oefening plaatsvindt.

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie