Ontruimingsplattegronden op maat

Vaak worden mensen zich er pas van bewust waar ze in geval van nood heen moeten vluchten, als er een oefening plaatsvindt. We ondervinden dan vaak dat de plattegronden op de verkeerde plek hangen of dat de plattegrond zelfs onjuist is. Ook moet er gecheckt worden of de geografische ligging van het gebouw op de plattegrond wel overeenkomt met de werkelijkheid.

Wat levert BBN Brandwachten?

Wij leveren duidelijke ontruimingsplattegronden op maat. Onze plattegronden geven belangrijke informatie weer waaronder de locatie van de blusmiddelen, EHBO middelen, de verzamelplaats en natuurlijk de vluchtroute. We kunnen deze ontruimingsplattegronden voor u ontwerpen, in verschillende uitvoeringen leveren en ook monteren.

Offerte aanvragen

Elk gebouw is anders en daarmee ook elke plattegrond. Door het grote verschil in complexiteit en bijvoorbeeld het aantal verdiepingen is het niet mogelijk een voorafbepaalde prijslijst te maken. Per aanvraag zal er, na een opname op locatie, of door een duidelijke gespecificeerde aanvraag, vrijblijvend en kosteloos een passende offerte worden aangeboden.

Offerte aanvragen

Ontruimingsplattegronden

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie