BBN_Klokje

Snel een brandwacht nodig?

  • Laag tarief (bij langdurende projecten)
  • Zeer snelle levering
  • 24 / 7 bereikbaar
  • VCA
  • Heel Nederland
  • Deskundig personeel

“Voor spoed bel 085 – 2733299 buiten kantooruren 085 – 2733258

Opdrachtgevers


Ziggo Dome

Voor de Ziggo Dome verzorgen wij op regelmatige basis de levering van brandwachten bij concerten en evenementen. Ziggo Dome is een regelmatig terugkerende klant.


Bam

Voor BAM leveren wij voor diverse (nieuw) bouwprojecten de toezicht op brandveiligheid. Voor bestaande bouw waarbij de brandmeldcentrale tijdelijk moet worden afgesloten verzorgen wij het vereiste toezicht.


Heijmans

Voor Heijmans leveren wij brandwachten ter vervanging van de brandmeldinstallatie. Tevens verrichten wij toezicht op brandgevaarlijke werkzaamheden.


RDW

Voor de RDW verzorgen wij al jarenlang op het testcentrum de toezicht op de testbaan. Dit toezicht bestaat uit het regelen van alle baanpermissies tot het repressief optreden bij calamiteiten.


Omrin .

Voor de Ormin leveren wij brandwachten en toezichthouders (mangatwachten) tijdens grote onderhoudswerkzaamheden.


Universiteit Utrecht

Voor de Universiteit Utrecht leveren wij brandwachten tijdens brandgevaarlijk werk. Teven leveren wij brandwachten / toezichthouders tijdens evenementen en open dagen.


VU Medisch Centrum

Voor het VU medisch centrum leveren wij op projectbasis brandwachten bij brandgevaarlijke werkzaamheden en bouw en verbouwingswerkzaamheden.


Flora Holland .

Voor de Flora Holland leveren wij brandwachten, bevelvoerders en chauffeurs voor de reguliere bezetting van de bedrijfsbrandweer. Flora Holland is al jarenlang een trouwe klant


Vrijblijvende offerte

Binnen 15 minuten

Offerte Brandwacht
Bezig met versturen

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie