Brandwachten

Brandwacht voor een afgekeurd gebouw

Het kan voorkomen dat de gemeente of brandweer een bouwkundige inspectie uitvoert waarbij er kan worden besloten dat er (tijdelijk) extra toezicht nodig is. Als er extra toezicht opgelegd wordt bij een afgekeurd gebouw kan BBN Brandwachten de oplossing bieden door middel van het leveren van gediplomeerde brandwachten.

Repressief inzetbaar bij landelijke brandweerkorpsen

Nederlandse brandweerkorpsen hebben na bezuinigingen een steeds strakker rooster en doen steeds vaker een beroep op BBN Brandwachten. Wij kunnen door ons uitgebreide personeelsbestand en onze bereikbaarheid van 24/7 de opengevallen diensten invullen. Hiermee voorkom je dat je dure reservediensten in moet roosteren. BBN Brandwachten kan brandwachten met verschillende disciplines leveren. U kunt bijvoorbeeld denken aan duikers, gaspakdragers, chauffeurs en andere specialisten.

Geen dure reservediensten meer in het rooster. BBN Brandwachten heeft de mogelijkheid om brandwachten te leveren met verschillende disciplines. Te denken valt dan aan duikers, gaspakdragers, chauffeurs en andere specialismen.

Brandwachten bij brandgevaarlijke werkzaamheden

Onze brandwachten worden ook ingezet voor brandgevaarlijke werkzaamheden zoals dakwerkzaamheden of slijpen of lassen op plaatsen waar extra brandgevaar kan ontstaan. Ook toezichthouder als mangatwacht of heetwerkwacht (brandgevaarlijke werkzaamheden) behoren tot werkzaamheden van een brandwacht. Ons personeel is dan ook ruim ervaren met zulke werkzaamheden om de klus veilig te klaren.

Brandwacht inzetten bij evenementen

De brandweer kan verzoeken dat er bijvoorbeeld tijdens evenementen brandwachten ingezet dienen te worden voor beveiliging. Naast het beveiligen van uw evenement kunnen onze rijksgediplomeerde brandwachten ook direct en kordaat ingrijpen als dat nodig is. Onze brandwachten kunnen ook ingezet worden als brandwacht voor evenementen en zijn preventief en repressief aanwezig.

Offerte aanvragen

24/7 Bereikbaar

072 – 5405216

buiten kantoortijden

085 – 2733258

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie