Brandwachten bij evenementen

Tegenwoordig worden de evenementen steeds populairder en daardoor veel bezocht, hierdoor worden de gevaren dus ook groter.

Bij Evenementen is de taak van een brandwacht om vroegtijdig iedere vorm van brandgevaar te herkennen en minimaliseren. Daarnaast wordt de beschikbaarheid van vluchtdoorgangen gecontroleerd en zo nodig vrijgemaakt. Evenementenlocaties zitten vaak bijzonder in elkaar en zijn qua brandveiligheid niet op grote groepen mensen ingericht. Dit betekent dat er een brandwacht met speciale ervaring aan te pas moet komen. Onze brandwachten zijn veelal ook actief en dus geoefend bij een brandweerkorps.

Verder zijn ze in het bezit van diverse diplomas zoals BHV – EHBO – VCA en AED certificaten.

Gemeentelijke eis toezicht brandwacht

In veel gevallen zal de gemeentelijke brandweer toezicht van brandwachten eisen bij het verstrekken van de vergunning van het evenement. Onze brandwachten zijn preventief en repressief aanwezig. Naast het beveiligen van uw evenement kunnen onze rijksgediplomeerde brandwachten ook direct en kordaat ingrijpen als dat nodig is. Onze brandwachten zijn altijd uitgerust met alle benodigde materialen.

24/7 rijksgediplomeerde brandwachten voor uw evenement

De veiligheid van de bezoekers van uw evenement staat voorop. Maar uiteraard hecht u als organisator ook waarde aan flexibiliteit en kosten. BBN Brandwacht werkt uitsluitend met rijksgediplomeerde brandwachten die 24/7 door heel Nederland inzetbaar zijn. De kracht van BBN Brandwachten ligt in de unieke combinatie van onze grote kennis van ons vakgebied, ons uitgebreide gediplomeerde personeelsbestand en de betrokkenheid bij onze klanten. Bel voor informatie 072 – 5405216 (tijdens kantooruren) of buiten kantooruren 085 – 2733258

BBN Brandwacht

                   

Offerte aanvragen

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie