Brandwachten in kantoren of (zorg) instellingen bij uitval van BMC/BMI

Brandwachten in kantoren of (zorg) instellingen bij uitval van BMC/BMI

De lokale brandweer is verantwoordelijk voor het vaststellen van de brandveiligheid van kantoren of (zorg)instellingen. Denk bijvoorbeeld aan bouwtechnische eisen of detectie van rook en brand. In het geval van uitval, storing of werkzaamheden aan een brandmeldinstallatie (BMC/BMI) kan het zijn dat de brandweer de aanwezigheid van een brandwacht verplicht stelt. Het kan ook zijn dat uw brandmeldinstallatie is afgekeurd en dat de gemeente of verzekeraar een aanvullende eis ten aanzien van de veiligheid stelt.

BBN Brandwacht inzetten bij uitval brandmeldinstallatie

Onze brandwachten kunnen toezicht houden op mogelijke brandgevaarlijke situaties. We lopen controles en houden toezicht in de ruimtes waar de brandmeldinstallatie (tijdelijk) niet actief is. Daarnaast kunnen we bij calamiteiten repressief optreden en de communicatie verzorgen met de lokale brandweer. Wij zijn beschikbaar voor zaken met spoed, maar ook voor langdurige projecten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en geven u graag advies over uw brandgevaarlijke situatie, waar dan ook in Nederland.

Offerte aanvragen

BHV op locatie / BHV incompany

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Meer informatie