Mangatwachten

Waar kan ik een mangatwacht/buitenwacht voor inzetten?

Dagelijks werken veel mensen in een besloten ruimte; een werkomgeving waar gevaar bestaat voor verstikking, bedwelming of vergiftiging. Een mangatwacht, ook wel buitenwacht genoemd, zorgt in zo’n ruimte voor de veiligheid. De mangatwacht/buitenwacht houdt de wacht bij de entrée, registreert wie er naar binnen en naar buiten gaan en zorgt actief voor de veiligheid van de personen die zich in de besloten ruimte bevinden. Deze wacht is ook degene die in geval van nood anderen kan waarschuwen.

Gediplomeerde en ervaren mangatwachten door heel Nederland

Wij leveren mangatwachten/buitenwachten voor industriële objecten door heel Nederland. Onze mangatwachten/buitenwachten zijn vanzelfsprekend voorzien van een diploma buitenwacht, gasmeten en andere aanvullende modules. Uiteraard beschikt de mangatwacht ook over VCA (diploma basisveiligheid). De mangatwacht of buitenwacht wordt ingezet bij onderhoud of brandgevaarlijke werkzaamheden en houdt toezicht op de veiligheid.

 

Offerte aanvragen

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie