Veiligheidspersoneel

Veilig werken krijgt steeds meer aandacht en de laatste jaren zijn de eisen op het gebied van veiligheid steeds strenger geworden. In sommige gevallen is het zelfs verplicht om veiligheidspersoneel in te zetten. Maar wat doet een veiligheidswacht eigenlijk? Een veiligheidswacht houdt toezicht op de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Het veiligheidspersoneel let op zaken als valbescherming, helmplicht en andere veiligheidsmaatregelen.

Gediplomeerd en betrouwbaar veiligheidspersoneel 24/7 bij u in de buurt

Het veiligheidspersoneel van BBN Brandwachten helpt onveilige situaties te signaleren en waar nodig preventieve acties te ondernemen. Veiligheidspersoneel is namelijk getraind om ongevallen voor te zijn en hebben altijd een VCA opleiding afgerond. Wij brengen risico’s tijdig in kaart zodat we alert en adequaat kunnen reageren op risicovolle werkzaamheden. Dit gaat veelal in overleg met de opdrachtgever.

Zoekt u veiligheidspersoneel voor een specifieke opdracht of heeft u bijzondere wensen? Wij hebben met onze jarenlange ervaring en uitgebreide personeelsbestand altijd de juiste mensen voor u klaarstaan. 24 uur per dag én bij u in de buurt. Wij leveren namelijk door heel Nederland.

Veiligheidspersoneel

BBN Brandwachten voor uw veiligheid

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie