Privacystatement

Contactgegevens

Euro BHV B.V.

Edisonweg 6

1821 BN Alkmaar

KvK nr. : 58387927

E-mail : info@veiligheidsgroep.nl

M.Punt-Rizzuto

Euro BHV B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website ,in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan als ook de mogelijkheden voor betrokkenen om de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (hierna ook: ”De beheerder”):Euro BHV B.V. , gevestigd Edisonweg 6, 1821 BN  te Alkmaar KvK nr. : 58387927

 

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Info@veiligheidsgroep.nl  dan verwijderen we die informatie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we jouw data delen

De persoonsgegevens zijn inzichtelijk voor de werknemers van Euro BHV B.V. voor zover zij dat nodig hebben voor werkzaamheden in het kader van de dienstverlening van Euro BHV B.V. Deze werknemers zijn contractueel gebonden aan geheimhouding. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gedeeld met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening van Euro BHV B.V.  Wij gebruiken bijvoorbeeld IT dienstverleners, waarmee wij overeenkomsten zijn aangegaan die waarborgen dat zij op een zorgvuldige wijze met uw persoonsgegevens omgaan. Deze in Nederland gevestigde IT dienstverleners ondersteunen ons bij het aanbieden van een online leeromgeving Uw gegevens worden niet doorgegeven naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, hierdoor worden op grond van de AVG, een zelfde bescherming van uw persoonsgegevens geboden. Voor de VCA examens delen wij persoonsgegevens  met VCA Infra ten behoeve van het centraal diploma register.

Hoe we uw informatie beveiligen

Om uw persoonsgegevens te beschermen hebben wij, gezien de aard van de verwerking en de aard van de persoonsgegevens, passende technische en organisatorische maatregelen genomen.

Voor zover wij derden gegevens voor ons laten verwerken, zijn zij ook gehouden om deze maatregelen in acht te nemen.

Heeft u een bestelling geplaatst via onze website dan krijgen wij een melding van onze partner Mollie B.V. met uw adresgegevens voor verzending van uw bestelling.

Doorgifte naar andere landen

Uw persoonsgegevens zullen door Euro BHV B.V. niet worden doorgegeven naar landen buiten de EU.

Mail adressen worden nooit aan derden aangeboden of verkocht.

Deze privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens verwerking van klanten en bezoekers van onze websites, eurobhv.nl en  bbnbrandwachten.nl incl. webwinkel

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Wat uw rechten zijn

U heeft bepaalde rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens die hierna worden beschreven. Voor alle duidelijkheid niet alle rechten hoeven voor u van toepassing te zijn en wij zullen uw verzoek te allen tijde beoordelen zoals de wet dit voorschrijft. Als u hier meer over wil weten of gebruik van een recht wil maken dan kunt u contact met ons opnemen zoals omschreven in 7

  1. Recht van inzage
  2. Recht op verbetering
  3. Recht op gegevensverwijdering
  4. Recht om gegevensverwerking te beperken
  5. Recht op dataportabiliteit: onder bepaalde voorwaarden kunt u ons vragen de informatie die wij van u verwerken in elektronische vorm ter beschikking te stellen.
  6. Recht op bezwaar: u kunt in verband met uw specifieke situatie bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
  7. Recht op het indienen van een klacht: indien u meent dat wij uw persoonsgegevens niet op een rechtmatige wijze verwerken, dan kunt u een klacht indienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

 

 

BHV op locatie / BHV incompany

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Meer informatie