Vacatures BBN brandwachten

We zijn een expert op het gebied van detacheren van brandweerpersoneel in uiteenlopende situaties. We kunnen onze – uitsluitend rijksgediplomeerde – brandwachten inzetten voor bijvoorbeeld brandweerkorpsen in de uitrukdienst en afdeling preventie, maar ook als brandwacht bij evenementen, afgekeurde gebouwen, zorginstellingen of ziekenhuizen. Steeds meer mensen kiezen voor detachering door BBN Brandwachten en onze klanten rekenen op snelle levering door heel Nederland. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar brandwachten op oproepbasis door heel Nederland.

OPROEPMEDEWERKERS:

BBN Brandwachten is dringend op zoek naar brandwachten op oproepbasis door heel Nederland. Voorwaarde is dat je geoefend bent zodat je ook repressief inzetbaar bent. We zijn op zoek naar oproepmedewerkers voor onze afdeling brandbeveiliging met en zonder VCA.

Omschrijving van de functie:

Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid bij verschillende opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij chemische- en petrochemische industrie, farmaceutische industrie, overheidsinstellingen, evenementen, tv-studio’s, zorginstellingen, asielzoekerscentra, gevangenissen en winkels. Onze opdrachtgevers komen uit heel Nederland.

Functie-eisen

·         Representatieve brandwacht.

·         In bezit van eigen vervoer.

·         Actief bij een brandweerkorps (uitsluitend geoefende brandweermensen).

·         Affiniteit met veiligheid.

·         Hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

·         Een goede communicator met een creatieve en klantgerichte instelling.

·         Het is een pré wanneer je in het bezit bent van minimaal één van de volgende diploma’s: VCA basis/vol, BHV, gasmeten ex-ox-to REOB.

Waarom bij BBN Brandwachten werken

–       BBN Brandwachten is een betrouwbaar en gevestigd bedrijf.

–       Professionele omgeving.

–       Je wordt veelal ingezet in je directe woonomgeving.

–       Flexibele klussen.

Vragen over deze functie? Mail dan naar planning@veiligheidsgroep.nl. 

Solliciteren? Beantwoord de volgende vraag:

Bent u actief bij een brandweerkorps?

janee

Wij leveren Rijksgediplomeerde Brandwachten tevens geven wij BHV op locatie en diverse veiligheidsopleidingenMeer informatie